Horgolt babák, állatok horgolási mintája

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Rólam

2018. november 14. - Evagurumi1

 

evi3.jpg

Felker Éva, kreatív nagymama vagyok, az Evagurumi1 Amigurumi horgolt játék oldal létrehozója, aki munka mellett, kikapcsolódásként kezdtem el a horgolást szinte a nulláról 2017 márciusában, majd az amigurumik készítését 2017. májusban, az unokáim részére.
Azóta újabb és újabb állatkák, babák készültek.

Korábban, 45 éve, az általános iskolában tanultam meg a horgolás alapjait. Tudásom a következőkből állt: rövidpálca, egy ráhajtásos pálca, szaporítás, fogyasztás.

Az amigurumi elsajátítása egyáltalán nem nehéz, pár öltés fajta ismerete elég, nagyon könnyen megtanulható. Az elkészült figura nagy sikerélményt ad, a gyerekek pedig imádják. Érezhető, hogy ez egy egyedi darab, minden darab más lesz, ez nem tucat termék. Szeretettel, gondossággal készül, benne van az odafigyelés, a készítő szíve-lelke, talán ezért is ennyire kedveltek.

Facebook oldal: Evagurumi1 Amigurumi horgolt játék https://www.facebook.com/evagurumi1/

Facebook zárt szakmai csoport mintáim tesztelésére, oktatási céllal amigurumit horgolóknak: „Evagurumi1 amigurumi csoport

https://www.facebook.com/groups/383025599000814/

Instagram https://www.instagram.com/evagurumi1/

Youtube csatorna    https://www.youtube.com/channel/UCD2RRUHZ8HC3zSyoyWg7WQg

Blog: https://evagurumi1.blog.hu/

Website     https://www.evagurumi1.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://evagurumi1.blog.hu/api/trackback/id/tr3514371335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása