Horgolt babák, állatok horgolási mintája

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Összes bejegyzés

2018. december 28. - Evagurumi1

Kartopu Organika fonal színválasztáshoz színminta

evagurumi1_kartopu_szinpaletta_osszes_szin_2-k.jpg

Az internetes fonal rendelés hátránya, hogy nem látjuk élőben a színeket. A monitoron látott gombolyag színe és a valós szín pedig színe pedig eltérhet.

A másik ok, ami miatt problémásabb neten rendelni az, hogy nem tudjuk egymás mellé tenni a fonalakat. A honlapokon található rendeléseknél, pedig legtöbbször nem is jelenik meg egy oldalon az összes szín, így nehéz egymáshoz „nézni” a színeket.

Ebben nyújtok segítséget pár nagy felbontású fotóval, színkóddal. TOVÁBB

 Amigurumi fonalakról általában

amigurumi_fonalakrol_evagurumi1.jpg

Amikor valaki elkezd amigurumi figurákat horgolni, kezdőként felmerül a kérdés, hogy milyen fonal alkalmas amigurumi készítéséhez.

Lassan 2 éve horgolok amigurumikat, amit itt leírok, az az én véleményem, ami nem feltétlenül egyezik másokéval. Ugyanúgy, ahogyan mi emberek nem vagyunk egyformák, nem is horgolunk egyformán, így a fonal, ami nekünk beválik, nem biztos, hogy másnak is megfelelő lesz. Mégis a kezdőknek (vagy a gyakorlottaknak is), pár szempontot leírok, megkönnyítve nekik a választást. TOVÁBB

  

Karácsony manók? Elfek? Csínytevő manók?

elf_karacsonyi_mano_evagurumi1.jpgIgen, hazánkban ugyan még nem annyira divatosak, mint Amerikában, de néhány lelkes anyukának köszönhetően hozzánk is elkezdtek beszivárogni az Elfek. A történetről tovább itt: http://bit.ly/2qNChHn

A Télapónak segítő manókról mese itt: http://bit.ly/2FhQ82y

A manó drótozva van, így sokféle pózt tud felvenni. Az elkészítése drótozva, kicsit nehezebb feladat. A drótozott változatot azoknak javaslom, akik a horgolásban már gyakorlottak.A manó állva 23 cm, ülve 14 cm, Kartopu Organica fonalból készült.

Minta leírás ITT.

Horgolt amigurumi angyal

angyal_evagurumi1_k.jpgAmikor összeálltunk mi, a #horgoloangyalok, hogy hozzunk Nektek valamilyen karácsonyi mintát, mi más juthatott volna eszembe, mint egy horgolt angyal. Csipkés horgolt angyal, nagyon sok, szebbnél szebb van, én most egy amigurumi stílusú angyalkát hoztam nektek.
Ez az angyalka többféle módon felhasználható, lehet dísz a karácsonyfán, tehetjük a karácsonyi asztalra, az adventi koszorúra, lehet ajtódísz, de akár egy számunkra kedves személy ajándékát is díszítheti. Adhatjuk ajándékba is magát az angyalkát, hiszen egy kézzel készült ajándékkal méltón kifejezhetjük a szeretetünket.

Minta leírás ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://evagurumi1.blog.hu/api/trackback/id/tr914518300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása