Horgolt babák, állatok horgolási mintája

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Üdvözlünk a blog.hu-n!

2018. november 12. - Evagurumi1

Ezt a blogot a saját horgolásaim és minta gyűjteményem megosztására, az érdeklődőknek hoztam létre. Megosztok ingyenes minták alapján készített amigurumikat, a minta elérési helyével együtt. Láthatóak híres tervezők mintája alapján készült amigurumik is. Készültek már saját tervezésű figurák is. Elindítottam a horgolás videókat is a Youtube csatornámon, ahol bemutatom, hogy hogyan készülnek a figurák, az amigurumi készítés alapjait kezdőknek is. Facebook oldalamon "Evagurumi1 Amigurumi horgolt játék" további fotókat, információt találhatsz a horgolt játékokról, kérdezhetsz, tapasztalatot cserélhetünk.Követheted az általam megosztott amigurumikat az Instagramon is, hogy értesülj az ujdonságokról.

Az amigurumi egy japán technika. Maga a szó horgolt, illetve kötött játékot jelent, a kitömött játékfigura 2003-ban kezdte vonzani rajongóit, Leginkább állatokat készítenek ezzel a technikával, de más különféle antropomorf jelleggel rendelkező bábuk, tárgyak megalkotásához is kedvelt módszer.

A többi horgolásomat, elérhetőségemet itt találod:

Facebook: https://www.facebook.com/evagurumi1/

Instagram: https://www.instagram.com/evagurumi1/

Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCD2RRUHZ8HC3zSyoyWg7WQg

Honlap: https://www.evagurumi1.com/

Email: evagurumi1@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://evagurumi1.blog.hu/api/trackback/id/tr9914367859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása