Horgolt babák, állatok horgolási mintája

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Evagurumi1_Felker Éva Amigurumi horgolt játék

Rólam

2018. november 14. - Evagurumi1

1_1.jpgFelker Éva, kreatív nagymama vagyok, az Evagurumi1 Amigurumi horgolt játék oldal létrehozója, aki munka mellett, kikapcsolódásként kezdtem el a horgolást szinte a nulláról 2017 márciusában, majd az amigurumi készítését 2017. májusban, az unokáim részére. Azóta újabb és újabb állatkák, babák készültek.

Korábban, 45 éve, az általános iskolában tanultam meg a horgolás alapjait. Tudásom a következőkből állt: rövidpálca, egy ráhajtásos pálca, szaporítás, fogyasztás.
Az amigurumi készítés további lépéseit én is Youtube videókból sajátítottam el.

Újabban már saját horgolós, "hogyan készül" videókat is készítek:

Az amigurumi elsajátítása egyáltalán nem nehéz, pár öltés fajta ismerete elég, nagyon könnyen megtanulható. Az elkészült figura nagy sikerélményt ad, a gyerekek pedig imádják. Érezhető, hogy ez egy egyedi darab, minden darab más lesz, ez nem tucat termék. Szeretettel, gondossággal készül, benne van az odafigyelés, a készítő szíve-lelke.

Az interneten rengeteg ingyenes minta található, Én is megosztom az ingyenes minták alapján készített figurák mintájának az elérhetőségét.

Vannak fizetős minták, készítettem több figurát fizetős mintából, ezek elérhetőségét is megadom.

Mostanában kísérletezek saját minták készítésével is, ezek is megtalálhatóak a honlapon.

 
Elérhetőségeim:
Instagram: @evagurumi1
Facobook amigurumi horgolás szakmai csoport: a csoport célja a mintáim tesztelésére és kezdőknek segítség az amigurumi horgolás elsajításában. Felker Éva Evagurumi1 minta csoport
Youtube: Evagurumi1

A bejegyzés trackback címe:

https://evagurumi1.blog.hu/api/trackback/id/tr2114371343
süti beállítások módosítása